Geri Bildirim

Teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz? Size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu formu doldurun.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sizi Böyle Alalım - Haluj

Haluj

Aldığı kadar un ve suyla (yaklaşık iki bardak su) bir hamur yoğurun, tuzla lezzetlendirin. Ardından bu hamuru unladığınız tezgahta incecik açın. Sonrasında bir bardak yardımıyla şekiller çıkarın. Bir tarafta da rendelenmiş abaza peynirini azıpra ile karıştırın ve bu hazırladığınız harcı o hamurların ortasına koyup poğaça gibi kapatın. Sonra kenarlarını biraz çekerek inceltin ve birbirinin üzerine kapatarak kenarını örgü haline getirin. Daha sonra tuz koyduğunuz suyun içerisinde haşlayın ve servis edin.

ÖNE ÇIKAN VİDEOLAR